Η πολιτική μας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα

Αυτή η πολιτική εξηγεί πότε, γιατί και πώς συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες από τους ανθρώπους που επισκέπτονται τον ιστότοπό μας, επικοινωνούν μαζί μας ή χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Πότε συλλέγουμε πληροφορίες
Λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, όταν επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με τα προϊόντα μας ή κάνετε μια παραγγελία.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε
Συλλέγουμε μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες από εσάς, για να παρέχουμε τις υπηρεσίες που επιλέγετε να σας παρέχουμε και να παρακολουθούμε και να βελτιώνουμε την εμπειρία των επισκεπτών - πελατών στην ιστοσελίδα μας.
Τα δεδομένα που συλλέγονται εάν εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και την διεύθυνση IP.

Διαχειριστής δεδομένων της σελίδας
Ο διαχειριστής δεδομένων και πληροφοριών που συλλέγονται μέσα από αυτή την σελίδα είναι η εταιρεία "Delivery Plus" και βρίσκεται στην Λάρισα, 31ης Αυγούστου 3, 41221

Η προαιρετική ή υποχρεωτική επικοινωνία των προσωπικών δεδομένων
Η καταχώρηση μέσα από φόρμες και η γνωστοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία μας, μπορεί να σας ζητηθεί κατά την διαδικασία επικοινωνίας, υποβολής αιτήματος ή ολοκλήρωσης μιας παραγγελίας.
Η υποχρεωτική ή προαιρετική φύση της παροχής των δεδομένων ορίζεται στο κάθε πεδίο εισαγωγής της αντίστοιχης φόρμας και σημαδεύονται με αστερίσκο(*).
Εάν δεν πληκτρολογήσετε τις πληροφορίες που έχουν οριστεί ως υποχρεωτικές, είναι αδύνατον να ολοκληρώθεί η διαδικασία παραγγελίας, επικοινωνίας ή γενικά η ολοκλήρωση του σκοπού που έχει η εκάστοτε φόρμα. Ως αποτέλεσμα είναι η εταιρεία μας να μην είναι σε θέση να εκπληρώσει την συμφωνία για την πώληση προϊόντων ή να σας προσφέρει τις άλλες υπηρεσίες που διαθέτει η σελίδα μας.

Ποιος έχει πρόσβαση στις πληροφορίες σας;
Αυτό το χρονικό διάστημα οι επιστάτες δεδομένων που φροντίζουν την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι τα ακόλουθα:

EASYLOGIC ΦΑΚΑΣ Α. & ΣΙΑ Ε.Ε: Έχει πρόσβαση στα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την διατήρηση σε συνεχή λειτουργία των "servers" φιλοξενίας και την τεχνική υποστήριξη της εφαρμογής delivery.
Viva Payments: Eπεξεργάζεται τα δεδομένα που χρειάζονται για να ολοκληρωθούν οι αγορές και τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στις παραγγελίες.
Paypal: Eπεξεργάζεται τα δεδομένα που χρειάζονται για να ολοκληρωθούν οι αγορές και τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στις παραγγελίες.

Τα δικαιώματα σας
Έχετε το δικαίωμα, οποιαδήποτε στιγμή, να λαμβάνετε επιβεβαίωση από την εταιρεία μας για τα προσωπικά σας δεδομένα, ακόμα και εάν δεν έχετε εγγραφεί στος ηλεκτρονικό κατάστημα. Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό πελάτη, μετά τη σύνδεση στο λογαριασμό σας, μπορείτε να δείτε και να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, που έχουν αποθηκευθεί μαζί με το ιστορικό των παραγγελιών σας. Μετά από σχετικό αίτημά σας μπορείτε να αιτηθήτε την οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας και κατα συνέπεια των προσωπικών σας δεδομένων.
Για κάθε θέμα που σχετίζεται με τα προσωπικά δεδομένα σας, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ενημερωθείτε με την αποστολή γραπτής αίτησης στην εταιρεία μας - στην ταχυδρομική διεύθυνση της έδρας της επιχείρησής μας ή στο e-mail μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ασφάλεια
Για την διαχείριση των προσωπικών δεδομένων, έχουν ληφθεί μέτρα προτασίας από απώλεια, εσφαλμένη χρήση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, διαστρέβλωση ή καταστροφή. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τον αποκλεισμό απώλειας ή εσφαλμένης χρήσης των δεδομένων, αλλά προσπαθούμε, ελέγχουμε και αναβαθμίζουμε συνεχώς και κατά περίπτωση τα μέτρα ασφαλείας ώστε να αποφύγουμε ατυχείς περιστάσεις.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί SSL (Secure Sockets Layer) σε όλες τις σελίδες του ιστότοπου www.deliveryplus.gr , καθώς και στη διαχείριση και τα emails. Μπορείτε να αναγνωρίσετε μια ασφαλή σελίδα από το εικονίδιο της πράσινης κλειδαριάς από τη διεύθυνση URL στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Προσωπικές Πληροφορίες και Παιδιά
Η εταιρεία δεν θα συλλέξει, χρησιμοποιήσει, ή αποκαλύψει εν γνώση της προσωπικά δεδομένα από ανήλικους κάτω των 18 ετών. Σε περίπτωση, που παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως προχωρήσουν σε όποιες ενέργειες στον ιστότοπο η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Πώς χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες σας
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για:

να ολοκληρώστε μια παραγγελία που έχετε υποβάλει.
να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που έχετε επιλέξει.
να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από τους 'Ορους χρήσης ή τυχόν συμβάσεις.
να σας ενημερώνουμε για αλλαγές στις υπηρεσίες μας.
να σας σταλούν πληροφορίες για εκπτώσεις και νέα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, μετά δική σας συγκατάθεση.


Το Delivery Plus μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα, για να σας στείλει ενημερωτικά μηνύματα, σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.
Τα προσωπικά σας δεδομένα θα μεταβιβαστούν σε τρίτα πρόσωπα μόνο αν παρέχετε τη συγκατάθεση σας, εκτός από περιπτώσεις όπου η μεταβίβαση είναι υποχρεωτική από το νόμο ή απαιτείται για σκοπούς που ορίζει ο νόμος για τα οποία η συγκατάθεση του ατόμου δεν είναι απαραίτητη.